Llom amb llet

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un llom aproximadament de 1.300 o 1'400 gr
  • Un litre de llet
  • Sal
  • Pebre
  • Un got d'oli (uns 250 gr)
  • Canyella en pols
  • 200 gra de xampinyons
  • Mig got d'aigua

8 racions

Utensilis

Una safata per anar el forn.

Elaboració

Posem el llom a la safata, el salpebrem i posem canyella amb pols per davant i darrera, i tirem l'oli i el litre de llet, el tapem amb paper de alumini i al forn.
El forn el tindrem a 200º de temperatura, quant comenci a bullir l'abaixarem a 150º, no pot anar massa de pressa perquè podria quedar molt espès i sobtat. De tant en tant aneu regant el tall amb el seu suc.
Mig hora abans de apagar el foc i tirarem els xampinyons i estarà llest.
El deixem refredar per poder tallar-lo.
La llet queda agrumollada, va molt be amb una forquilla xafar els grumolls que ha quedat de la cocció, els xampinyons els haurem retirat per tal de no xafar-los, llavors i tirarem mig got d'aigua i posarem el llom tallat i els xampinyons que havíem retirat posteriorment.
Encendrem el forn a temperatura alta durant uns 20 minuts que torni a bullir i es begui l'aigua... i el llom estarà llest.

1h 20min

Notes

Es una recepta molt fàcil de fer i el resultat es força bo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1598 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: