Pastís fresc de llimona

Ingredients

  • 500 ml d'aigua
  • 100 ml de suc de llimons (2 llimones )
  • 150 gr de llet condensada
  • 200 gr de sucre
  • 2 sobres de gelatina de llimona
  • 500 ml nata per muntar

8 racions

Utensilis

2 bols i un cassó

Elaboració

En un cassó i posarem el suc de dos llimones, 500 ml d'aigua,ho posem el foc tirem la gelatina i ho bullim dos o tres 3 minuts sense parar de remoure-ho.
Ho apartem del foc i reservem.
En un bol barregem be el sucre i la llet condensada i també ho reservem.
En un altre bol a part, muntem la nata en fred per aconseguir que sigui ben esponjosa.
A la nata muntada i afegim la barreja del sucre amb la llet condensada,ho remenem poc a poc amb una espàtula.
A continuació incorporem la preparació de la gelatina i ho barregem tot amb la (batedora o varetes).
A continuació caramal·litzem un motlle i tirem la barreja, ho posem a la nevera durant 2 o 3 hores.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3639 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: