Pastis de peix

Ingredients

  • Un raig d'oli
  • 200 grams de rap
  • 200 grams de lluç
  • 5 ous
  • Un litre de nata de cuinar
  • 12 o 15 gambes
  • 4 cullerades de tomàquet triturat
  • 3 cebes grosses

8 racions

Utensilis

Un motlle rectangular i una paella gran o cassola

Elaboració

Agafem la paella o cassola i posarem un raig d'oli i les cebes tallada petita, ho sofregim ben a poc a poc, desprès tirarem el tomàquet cinc minuts mes i seguidament el peix tallat a trossos ho tirarem junt amb el sofregit de la ceba i el tomàquet i ho deixem 10 minut més, per últim i tirarem la crema de llet els ous i ho triturarem tot junt amb la batedora.
Agafem un motlle, si posa paper film ben folrat' i per últim ho posarem el motlle rectangular al bany maria uns 40 minuts a 150 graus.
Quan desemmotllem el pastis per damunt i posarem salsa rosa i les gambes saltejades per decorar el pastis.

1h 30min

Notes

Es pot acompanyar amb una mica d'escarola 0 qualsebol tipos d'enciam, si tens compromis i bols quedar be ,te aseguro que i quedaras
La decoració hi ha es a gust de cada u


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1949 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!