Pollastre amb poma

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un pollastre
  • Una ceba
  • Una fulla de llaurè
  • Un cap d'alls
  • Un farssellet de farigola
  • Vi ranci
  • Un raig de vinagre
  • Pebre negre
  • Un tomàquet madur grós, o dos de petits
  • 2 pomes

4 racions

Utensilis

Cassola

Elaboració

En una llauna per anar el forn i posarem la ceba tallada a trossos no gaire grossa, i posarem el pollastre tallat, previament el salpebrem
i tirem el tomàquet a trossos, els alls, la fulla de llaurè, el vi ranci, i les pomes tallades com a grills de taronja. Ho tirem tot d'emunt del pollastre.
El forn 10 minuts abans el tindrem calent. El deixarem a 180 graus.
La cocció pot variar de temps depenen del forn que te cada u

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2581 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: