Pollastre amb poma

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un pollastre
  • Una ceba
  • Una fulla de llaurè
  • Un cap d'alls
  • Un farssellet de farigola
  • Vi ranci
  • Un raig de vinagre
  • Pebre negre
  • Un tomàquet madur grós, o dos de petits
  • 2 pomes

4 racions

Utensilis

Cassola

Elaboració

En una llauna per anar el forn i posarem la ceba tallada a trossos no gaire grossa, i posarem el pollastre tallat, previament el salpebrem
i tirem el tomàquet a trossos, els alls, la fulla de llaurè, el vi ranci, i les pomes tallades com a grills de taronja. Ho tirem tot d'emunt del pollastre.
El forn 10 minuts abans el tindrem calent. El deixarem a 180 graus.
La cocció pot variar de temps depenen del forn que te cada u

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2259 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: