Popsicles de fruites del bosc

Ingredients

  • 4 bossetes de té de fruites del bosc
  • 1 tassa d'aigua
  • Fruites del bosc variades

6 racions

Utensilis

Motlles per a popsicles (gelats de pal)

Elaboració

1) Escalfem l'aigua de la tassa 1 minut al microones
2) Un cop calenta hi preparem un té amb les bossetes, apretant-les amb una cullereta perquè treguin tot el contingut i coloregin l'aigua
3) Esperem a que es refredi l'aigua, mentre aquesta es refreda posem algunes fruites del bosc dins dels motlles de gelat
4) Un cop refredat el té l'anem posant dins els motlles fins a omplir-los tots
5) Tapem els motlles i els posem al congelador durant 8h
6) A disfrutar!

30min

Notes

Per a una millor comprensió veure: https://youtu.be/b3X_qMJu7bI


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2789 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Òskar Haddock diu:
En català és GAUDIR, tot i que sigui de fruites del bosc no és correcta "DISFRUTAR"

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: