Saquets de verdures i gambes

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Pebre verd i roig, carabasseta, gambes, brou de peix, nata de cuina, nou moscada, pebre negre i sal. Pasta brik.

Elaboració

Avui treballarem amb la pasta Brik, una recepta amb verdures i gambes que paga la pena.
Aquesta pasta la podeu trobar en molts supermercats o tendes delicatessen.
Qualsevol verdura que tindrem és bona, jo en aquesta ocasió he gaudit de les bondats de la carabasseta, el pebre verd i roig, i pastanaga.
Primer tallarem en daus les verdures i les passem per planxa a foc fluix uns 20 minuts, després afegirem les gambes i deixarem uns 3 minuts, afegim pebre negre i ratllem un poc de nou moscada al damunt de les verdures.
Ja tindrem preparat el nostre farcit per als saquets.
Preparem la pasta brik i al fons afegirem un poc de farina. Seguidament farcim els "saquets" amb les verdures les nugarem amb un cordellet de cuina o una rameta de julivert.
Pintem els saquets amb un ou batut amb pebre negre i sal.
Ficarem al forn fort uns 10 minuts i ja podrem gaudir del nostre saquet de verdures i gambes.
La salsa la preparem amb un brou de peix i els caps de les gambes, colem i afegim un poc de nata de cuina i deixarem reduir.
La presentació com ja podeu vorer, molt senzill i el resultat excel·lent.

1h


Recepta de cuina de Saquets de verdures i gambes

Saquet de verdures i gambes.

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5382 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Asela Masià diu:
Molt bona, aquesta recepta. Per cert, he entrat al teu bloc i he vist totes les receptes, eres un artista! Jo també tinc un bloc, que acabe de començar. Et convide a visitar-lo.
elsplaersdemavida.blogspot.com
Josep Vicent Bou diu:
Gràcies Asela,

Jo fa una setmana que tinc el bloc, així que també soc nou, hehe. M´agrada molt la cuina!
El teu bloc és molt bo, et seguire!!
Moltes gràcies per la visita i el comentari,
una abraçada!!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: