Tempeh de cigró amb puré de moniato

Ingredients

  • 1 paquet de tempeh de cigrons
  • 1 ceba gran
  • 3 dents d'all
  • 300 g de xampinyons (petits)
  • ½ tassa de brou vegetal
  • 2-3 cullerades d'oli d'oliva
  • 600 g de moniatos
  • 2 cullerades de ghee o mantega
  • 2-3 cullerades salsa de soia
  • Espècies: Pimentó dolç, pebrot picant o caiena, pebre negre, farigola i sal
  • 2 cullerades de crema de soia (opcional)

4 racions

Utensilis

Morter o passapuré.

Elaboració

Tallar el tempeh a daus, espolsar amb pimentó dolç, pebre negre i salsa de soia. Es pot cobrir i deixar en la nevera almenys 30 minuts.
Saltejar la ceba i els alls tallats molt fins amb oli i un polsim de sal durant deu minuts a foc baix. Després afegir els xampinyons també tallats fins.
Afegir el tempeh ja macerat. Si volem donar-li un toc picant li posarem pimentó picant o cayena. Si veiem que ha absorvit tota la salsa de soia, li podem afegir una cullerada més. Fregir fins que el tempeh quedi daurat.
Al final afegir el brou vegetal i cuinar a foc lent durant 15 minuts.
Per preparar el puré de moniatos hem de cuinar-los igual que les patates: pelar-los, tallar-los i coure'ls en una olla amb aigua fins que estiguin tendres. Després es piquen en un morter o pasapurés, afegint mantega o ghee i crema de soia. Es pot passar per la batedora perquè quedi més homogeni.
Afegir farigola fresca picada o seca.

Notes

Recepta ovolacteovegetariana


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

845 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!