Vol màgic

Es tracta d'un vol o taça fet amb xocolata de fondre i per donar-li la forma del vol fem servir globus i segons l'imaginació de cada un, es pot farcir del que es vulgui.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

Per fer les vols:

  • 1 teula de xocolata de fondre. (200 g.)
  • 4 globus de bombeta petits.

Per el farciment del vol:

  • 1 litre de nata muntada o crema catalana.
  • 1 got de vi granatge
  • 1 Kg. De fruites del bosc diverses, com maduixetes, gerds, nabius, mores, grosella etc.
  • També es poden fer altres farcits com macedònia de fruites fresques o almívar, amb gelats etc.

4 racions

Utensilis

4 globus petits (de forma de bombeta)

Elaboració

Escalfem el forn a 160º i comencem a netejar les fruites, deixant-les a macerar amb vi granatge. Fonem la xocolata al bany Maria al forn o bé al microones, escalfant-la en intervals de temps curts i removent perquè no es cremi. Amb una cullera sopera farem una base rodona (de uns 5 cm diàmetre)sobre de un paper de cuina. Agafarem els globus inflats a la mida d’un bol i els banyarem de mig a sota, a la mida que volguem ( dues vegades perquè tingui mes consistència) i tot seguit els posarem al centre de la base que hem fet, i els deixarem refredar, (millor al frigorífic)quan estiguin freds i amb compte, punxarem els globus i els desemmotllaren.

Elaboració del postre:

Al fons dels vols hi posarem la nata o la crema, Escorrerem be les fruites i les posem al damunt, deixant-ho al frigorífica perquè estiguin molt freds al servir.

2h

Notes

Es pot servir amb un vol dels de l'esmorzar, fred de la nevera i es pot acompanyar amb gelat al gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1874 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: