Vol màgic
Es tracta d'un vol o taça fet amb xocolata de fondre i per donar-li la forma del vol fem servir globus i segons l'imaginació de cada un, es pot farcir del que es vulgui.
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bombons
Recepta per forn
Estació: estiu
Dificultat: Alta
Ingredients
Per fer les vols:
- 1 teula de xocolata de fondre. (200 g.)
- 4 globus de bombeta petits.
Per el farciment del vol:
- 1 litre de nata muntada o crema catalana.
- 1 got de vi granatge
- 1 Kg. De fruites del bosc diverses, com maduixetes, gerds, nabius, mores, grosella etc.
- També es poden fer altres farcits com macedònia de fruites fresques o almívar, amb gelats etc.
4 racions
Utensilis
4 globus petits (de forma de bombeta)
Elaboració
Escalfem el forn a 160º i comencem a netejar les fruites, deixant-les a macerar amb vi granatge. Fonem la xocolata al bany Maria al forn o bé al microones, escalfant-la en intervals de temps curts i removent perquè no es cremi. Amb una cullera sopera farem una base rodona (de uns 5 cm diàmetre)sobre de un paper de cuina. Agafarem els globus inflats a la mida d’un bol i els banyarem de mig a sota, a la mida que volguem ( dues vegades perquè tingui mes consistència) i tot seguit els posarem al centre de la base que hem fet, i els deixarem refredar, (millor al frigorífic)quan estiguin freds i amb compte, punxarem els globus i els desemmotllaren.
Elaboració del postre:
Al fons dels vols hi posarem la nata o la crema, Escorrerem be les fruites i les posem al damunt, deixant-ho al frigorífica perquè estiguin molt freds al servir.
2h
Notes
Es pot servir amb un vol dels de l'esmorzar, fred de la nevera i es pot acompanyar amb gelat al gust.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2296 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.