Flan de Piña

Categoria:
Típica de: Tàrrega
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una lata de 1kg de piña natural.
  • 2 sobres de gelatina de limón.
  • 4 cucharadas de azúcar.
  • Caramelo liquido

8 racions

Elaboració

En un molde 35x10 aproximadamente, untar el fondo de caramelo liquido.
Poner el jugo de piña de la lata en una cacerola y calentar a fuego lento sin llegar a hervir.
Con una batidora triturar la piña.
A continuación añadimos cuatro cucharadas de azúcar al caldo, los dos sobres de gelatina, removemos y retiramos del fuego.
Añadimos la piña, lo mezclamos todo bien, lo vertemos en el molde y a la nevera de 2 a 3 horas.
Desmoldar adornar y listo.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1270 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Agustina Cubillana Quintana diu:
Adornada con piña, Arándanos frescos
Carmen vives diu:
Agustina he proba-do este flam,i me ha gusta-do,ya lo he repetido.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: