Nuggets de peix

Ingredients

  • 400g de carn de peix blanc sense espines
  • 80g de molla de pa
  • 1/4 de got de llet
  • 60g de formatge batut (tipus Philadelphia natural)
  • Sal
  • 1/4 d'un gra d'all (o més si us agrada molt!!)
  • Unes fulles de julivert picades
  • Un ou
  • Pa ratllat o farina

4 racions

Elaboració

Netegeu el peix i recupereu-ne la carn. Poseu-ho en un vol amb la resta d'ingredients (menys l'ou i la farina).
Amb una trituradora elèctrica tipus "turmix" o semblant, piqueu-ho tot fins que quedi una pasta molt fina i homogènia.
Bateu l'ou en un vol i disposeu la farina de pa en un plat.
Amb una cullera, agafeu una mica de pasta i feu-ne una mandonguilla. Esclafeu-la lleugerament perquè quedi plana però prou gruixuda com perquè s'assembli a un "nugget". Podeu utilitzar motlles.
Passeu el nugget per la farina i reserveu-lo en un plat. Repetiu aquesta operació fins esgotar la pasta.
Poseu una cassola al foc amb oli. Així que estigui prou calent, agafeu un nugget, el passeu per l'ou i l'enfarineu una segona vegada. El poseu a la paella fins que estigui ben ros. Disposeu-lo en una safata amb paper absorbent. Repetiu això per tots els nuggets.

45min

Notes

Els podeu servir sols, amb enciam per menjar com si fos un "nem", o amb kètxup, més tradicional.

Podeu variar el peix per fer nuggets "diferents". Podeu incloure espècies o herbes aromàtiques per donar-los-hi un gust "de la casa".


Recepta de cuina de Nuggets de peix

Ingredients

Recepta de cuina de Nuggets de peix

Presentació

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2761 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: