Magdalenes de carbassa

Aquesta recepta l'he tret de evacuinera.cat, jo només l'he copiat.

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 gr de carbassa (neta de pell i llavors)
  • 80 ml d'oli
  • 4 ous
  • sucre
  • 80 ml de llet
  • 200 gr de sucre more
  • 300 gr de farina
  • 1 sobre llevat químic
  • un pessic de sal
  • una cullaredeta de canyella en pols

4 racions

Elaboració

Preescalfem el forn a 170 a dalt i a baix.
Tallem la carbassa a trossos i la piquem en una picadora (o turmix).
Quan estigui picada l'afegim en un bol amb l'oli, el sucre more i la llet. Ho barregem.
Quan sigui una mescla hi afegim els ous d'un en un. Barregem.
Ara hi afegim, després de tamissar-los, la farina, la canyella, la sal i el llevat.
Un cop integrat tot, posar-ho als motllos de les magdalenes.
Enfornar-ho uns 15 minuts.

45min

Notes

La canyella no és necessària.
Si voleu, podeu posar una mica de sucre per sobre abans d'enfornar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

263 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!