Patates cuites per acompanyament

Ingredients

  • 16 patates mitjanes
  • 50 g de mantega
  • 2 cebes
  • 250 ml d'aigua
  • 2 culleradetes de brou granulat de verdures
  • Sal, pebre, i nou moscada
  • 2 cullerades de julivert picat

4 racions

Elaboració

Pela les patates a quarts.
Sofregeix la ceba picada en la mantega, afegeix l’aigua i el brou granulat junt amb les patates, i cuina a foc lent durant uns 20 minuts, de tant en tant regira amb una cullera de fusta perquè el líquid s'impregni a les patates.
Condimenta amb sal, pebre i nou moscada i barreja amb el julivert.
Les patates s'adapten a la majoria de plats, siguin de carn o peix i també substituint el puré de patata.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2777 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: