Salmó al forn
Salmó al forn amb poma i pera. Una recepta saludable i que sempre ve de gust
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Guisat
Recepta per forn
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Ingredients per 4 persones:
- 4 lloms de salmó
- 2 pomes
- 2 peres
- tomàquets cherry
- Cebes tipus xalota
- Oli sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Engeguem el forn a una temperatura mitja (180 graus aprox)
Posem a una safata els lloms de salmó amb la pell a la part de sota.
Tallem les fruites en trossos grans i les incorporem a la safata. Deixant que els lloms de salmó quedin descoberts per la part de sobre.
Posem les cebes senceres, jo les pelo una mica, però es poden posar amb pell. Per últim jo hi vaig posar tomàquets cherry sencers perquè donen un toc de color.
Salpebrem. I ho reguem tot amb una mica d’oli.
Quan el forn estigui calent, posem la safata 30 minuts.
I ja esta llest per emplatar
Bon profit!
35min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
459 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amb olla elèctrica no ho he provat mai. Algun cop ho he fet amb una estoig de vapor de silicona tipus "lekué" i també...