Salmó al forn

Salmó al forn amb poma i pera. Una recepta saludable i que sempre ve de gust

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients per 4 persones:

  • 4 lloms de salmó
  • 2 pomes
  • 2 peres
  • tomàquets cherry
  • Cebes tipus xalota
  • Oli sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Engeguem el forn a una temperatura mitja (180 graus aprox)
Posem a una safata els lloms de salmó amb la pell a la part de sota.
Tallem les fruites en trossos grans i les incorporem a la safata. Deixant que els lloms de salmó quedin descoberts per la part de sobre.
Posem les cebes senceres, jo les pelo una mica, però es poden posar amb pell. Per últim jo hi vaig posar tomàquets cherry sencers perquè donen un toc de color.
Salpebrem. I ho reguem tot amb una mica d’oli.
Quan el forn estigui calent, posem la safata 30 minuts* (Veure la nota del final).
I ja esta llest per emplatar
Bon profit!
Afegeixo un comentari que m'ha arribat a través de varis amics. Jo utilitzo un forn que té moviment de l'aire, i per tant, tant la fruita com el salmó em queden bé amb 25-30 minuts. Però si teniu un forn que no té aquesta funció, llavors probablement us quedi descompensat, la fruita poc feta i el salmó passat. Llavors, us recomano que poseu uns 15 minuts la fruita abans, i després uns 15 més el salmó.

35min


Recepta de cuina de Salmó al forn

Salmo llest per menjar
per Aleix Bond

Recepta de cuina de Salmó al forn

La safata a la taula
per Aleix Bond

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1338 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

6 comentaris:

Gloria Dols Sagrera diu:
M'agradat força la recepta i com tinc salmó a casa la penso fer un dia d'aquest
Gloria Dols Sagrera diu:
M'agradat força la recepta i com tinc salmó a casa la penso fer un dia d'aquest
Guillem Gonzàlez diu:
Algú l'ha provat amb olla elèctrica? Seria de les de "tot a dins ia esperar"!
Aleix Bond diu:
Amb olla elèctrica no ho he provat mai. Algun cop ho he fet amb una estoig de vapor de silicona tipus "lekué" i també queda acceptable. El temà de l'olla suposo que necessites posar-hi algun líquid, i llavors et quedarà una mica més humit tot plegat, però segur que està bo
Guillem Gonzàlez diu:
Si, l'efecte forn no està gaire aconseguit en aquestes olles (sense un complement que val tant com l'olla
Quim Lleonart diu:
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?.
Si és aixi, us diré que la Termo Mix, serveix per segons quines elaboracions, però com a substitutiu del forn, deixa molt que desitja dons no fa la mateixa funció, (aquesta és la meva opinió), doncs la he fet servir molt a la cuina professional per segons quines elaboracions, i no és el mateix que la funció que fa el forn.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: