Paella de Marisco

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 gambas grandes.
  • 3 cigalas pequeñas.
  • 1 calamar de 300g.
  • 200gm de almejas de tipo gallega.
  • 3 vasos de arroz.
  • 2 ramas de perejil.
  • 3 dientes de ajo.
  • 1 cebolla pequeña.
  • 2 hojas de laurel.
  • 2 tomates maduros.
  • Medio vaso de vino.
  • Sal, pimienta negra y clorante.
  • 6 vasos de caldo de pescado.
  • 50cc.de aceite de oliva.
  • Espárragos trigueros un manojo pequeño.

3 racions

Elaboració

Limpiar el marisco y trocear el calamar.
Abrir las almejas al vapor.
Picar la cebolla los ajos el perejil rayar los tomates.
Pondremos la paellera al fuego con el aceite.
Freímos las gambas y las cigalas la salpimentamos y retiramos.
En el mismo aceite pondremos los ajos el perejil y la cebolla y rehogamos.
Añadiremos los calamares el laurel los tomates y los espárragos salpimentar y seguimos rehogando añadiremos el vino el colorante las almejas y dejamos consumir el vino.
Le pondremos el arroz lo freímos un poquito, añadimos el caldo lo mezclaremos bien lo ponemos a gusto de sal.
Colocaremos las gambas las cigalas por encima dejamos hervir 18 a 20 minutos y listo.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

913 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: