Amanida de cogombre, tomàquet i ceba amb espècies

Ingredients

  • 1 cogombre petit
  • 1 tomàquet vermell
  • 1 ceba tendra
  • Espècies: alfàbrega, menta, pebre
  • Oli d'oliva
  • 1 Llimona

1 racions

Elaboració

Aquesta amanida és una versió dietètica d'una de les amanides que fan als països àrabs.
Netejar les hortalises.
Tallar-les ben petites i barrejar-les en un bol.
Posar-hi sal, pebre i les espècies que més us agradin (jo hi poso sobretot alfàbrega i menta) i un rajolí d'oli.
Remeneu tot molt bé.
Afegir el suc de 1/2 o 1 llimona i tornar a remenar.
És una amanida molt refrescant.

10min

Notes

He vist amanides semblants acompanyades amb enciam també tallat molt petit i amb troços de pa torrat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3065 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: