Pastís de verdures
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 carbassó
- 1 pebrot vermell
- 1 pastanaga
- 1 ceba
- 2 alls
- 1 patata bullida amb pell
- 3 ous grans o 4 mitjans
- 50 ml. de nata líquida
- Sal - oli
6 racions
Utensilis
Motlle per forn. Pot ser metàlic, de pyrex o de silicona.
Elaboració
Engegar el forn, mentre ho preparem tot, a 180 º
Rentar les verdures i trinxar-les
Sofregir la ceba, el pebrot i la pastanaga 5 mts., després afegir el carbassó i coure-ho tapat 5 mts. més, remenar de tant en tant, i finalment els alls per que no es cremin.
Pelar la patata i tallar-la quadradets petits, salar.la.
Batre els ous en un bol gran i afegir la nata. Incorporar les verdures i la patata i remenar bé
Untar amb mantega i una mica de farina el motlle que hem escollit per anar al forn. Posar-ho tot dintre i coure uns 25/30 mts. Si el motlle és fondo, tardarà més; si és pla, tardarà menys.
Clavar un palet de broxeta per verificar el punt de cocció.
50min
Notes
Un cop fred es talla a porcions i es pot acompanyar d'una amanida a l'estiu, de llegums a l'hivern, d'alguna salsa (veure receptes de salses), d'arròs llarg bullit....al vostre gust
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8658 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.