Codony amb mató i fons de crema

Ingredients

  • Mató 2 talls (en bloc o en terrina)
  • 2 talls de codony
  • Crema anglesa, catalana o la que es vulgui, per posar al fons del plat i una mica de xocolata desfeta per decorar.

1 racions

Utensilis

Motlle rodo

Elaboració

Amb un talla pastes rodó tallarem el codony i el mató (si no trobem mató amb bloc podem fer servir el talla pastes de motllo posant una capa de mató perquè quedi a la mateixa mida del codony), posarem un tall al damunt d'altre combinant: codony, mató, codony, mató i ho col·loquem sobre el plat on hi haurem posat la crema al fons, i per acabar tirarem unes gotes de xocolata pel damunt. BONÍSSIM.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2306 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

carmen noguer franch diu:
AQUESTA RECEPTA MÁGRADA....
carmen noguer franch diu:
AQUESTA RECEPTA MÁGRADA....

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: