Truita de patates amb ceba i xoriç iberic cuita al forn
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						Tipus de plat: Truita
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- INGREDIENTS: 1.200grs. de patates, 400grs. de cebes. 150Grs. de
- Xoriç ibèric, 7 ous oli per fregir i sal al gust.
 8 racions
 8 racions
Utensilis
Motlle de silicona
Elaboració
							1r.-  Pelar i tallar les patates i les cebes.
2n.- Posar a coure amb oli les patates en una paella i les cebes en una altra. Salar les patates al gust. Un cop cuit tot ho posem a escorre per treure tot l'oli que puguin haver agafat i deixar-ho refredar una mica.
3r.-  Picar el xoriç a cuadradets de ½ centímetres, batre els ous amb la batedora.
4t.- Barrejar les patates la ceba i el xoriç en un bol( o similar) una mica gros, hi afegim els ous i ho barregem tot ben barrejat.
5è.- Posar-ho en un  motlle de silicona rodó de 26 centímetres.
6è.- Posar-ho al forn  ja calent a 180 o 200 graus el temps depèn del forn pot anar dels 10 min. D'un forn d'aire amb dalt i baix a uns 35 min. d'un convencional, perquè no es dori massa ràpid la taparem amb paper d'alumini, de totes maneres només cal vigilar i quan ens sembli que pot estar, punxar amb un escuradents o punxó al mig, si surt sec ja estarà, si surt un mica brut, encara li falta una mica. No cal estranyar-se  si puja un parell de centímetres per sobre del motlle, quan perd temperatura torna al seu nivell normal. Deixar-la refredar bé abans de treure-la del motllo. Si us agrada calenta heu d'anar alerta al treure-la, agafar un plat més gros que el motllo i girar-la de cop per evitar que es trenqui.  
Bon profit.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2422 visites.
 2422 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Altres
 Altres Truita
 Truita Carns
 Carns
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram