Tarrina de conill confitat amb bolets i oli d'oliva
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Ingredients:
- Un conill
- Barreja de bolets
- Oli
- Pols de ceps per fer la beixamel o salseta espessa per posar al damunt
- Dos o tres alls sencers per posar a confitar amb el conill
- Uns quants rossinyols per adornar
- Torrades ben primes
4 racions
Elaboració
Es prepara el conill tallant-lo a trossos petitets procurant guardar unes quantes costelles per adornar el plat al montar-lo, els altres trossos de els posarem a confitar amb l'oli i els alls durant 1h.
Quant el conill estigui cuit, s'emicola i s'hi barregen els bolets que ens
agradin saltejats una mica a la paella amb all i julivert.
Fem una beixamel de ceps per barrejar-la amb la carn, una mica espessa perquè quan ho muntem amb el motlle damunt de la torrada s'aguanti bé. A sobre hi posarem una mica de salsa de ceps i les costelletes de conill.
Decorarem el voltant de la tarrina hi amb uns quants bolets, a mi m'agraden el rossinyols sencers.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1677 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.