Tarrina de conill confitat amb bolets i oli d'oliva

Ingredients

Ingredients:

  • Un conill
  • Barreja de bolets
  • Oli
  • Pols de ceps per fer la beixamel o salseta espessa per posar al damunt
  • Dos o tres alls sencers per posar a confitar amb el conill
  • Uns quants rossinyols per adornar
  • Torrades ben primes

4 racions

Elaboració

Es prepara el conill tallant-lo a trossos petitets procurant guardar unes quantes costelles per adornar el plat al montar-lo, els altres trossos de els posarem a confitar amb l'oli i els alls durant 1h.
Quant el conill estigui cuit, s'emicola i s'hi barregen els bolets que ens
agradin saltejats una mica a la paella amb all i julivert.
Fem una beixamel de ceps per barrejar-la amb la carn, una mica espessa perquè quan ho muntem amb el motlle damunt de la torrada s'aguanti bé. A sobre hi posarem una mica de salsa de ceps i les costelletes de conill.
Decorarem el voltant de la tarrina hi amb uns quants bolets, a mi m'agraden el rossinyols sencers.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1677 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: