Churros

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Madrid
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1/2 litre d'aigua
  • 1/2 kgm. de farina
  • 6 grms de sal
  • Abundant oli de girasol
  • Sucre per rebossar

4 racions

Elaboració

Calentar l'aigua amb la sal, quant bulli, afegir la farina de cop.
Amb una espatula de fusta, remenar fins que quedi una pasta fina.
Posar la massa a una manega de boquilla rissada, i possar tires al oli molt calent
Ensucrals i bon profit

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1544 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: