Verdures amb salsa de ceps

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dieta: vegana
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • ceps deshidratats (a ull, no sé dir-vos els grams que he utilitzat)
  • llet d'arròs
  • una cullerada de maizena
  • un rajolí de conyac
  • sal
  • pebre
  • un ceba
  • xampinyons
  • espàrrecs

4 racions

Utensilis

Batedora elèctrica

Elaboració

Posem els ceps amb remull amb llet d'arròs durant tota la nit abans, que treguin tota la substància.
L'endemà, en una paella o cassola poseu oli i la ceba triturada. Hi afegim un pessic de sal. Un cop la ceba està transparent, hi afegim els ceps deshidratats amb la llet d'arròs i que agafin temperatura.
Tirem el conyac i deixem fer un xup xup per cremar l'alcohol.
En un got a banda, barregem una mica de llet d'arròs amb una cullerada de maizena, que ens servirà per espessir. Ben remenat ho afegim a la cassola i remenem bé.
Rectifiquem de sal i pebre i ho passem per la batedora, i ho reservem.
Per a les verdures, jo he utilitzat espàrrecs i xampinyons. Podeu utilitzar carxofes, carbassa... el que tingueu a casa. I el de sempre... una cosa simple, ràpida i que embruti poc sempre que sigui possible.
En una safata per al forn ho he posat amb oli, sal i pebre i cap a dins a 200º.
I emplatar ben calentonet, que fa fred i això ens revifarà!

30min


Recepta de cuina de Verdures amb salsa de ceps
Verdures amb salsa de ceps
per Marta Morató

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

708 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: