Minestrone del ticino

barrejat de llegums i verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 5 cullerades d'oli d'oliva
  • 200 grms. de cansalada a daus
  • 3 cebes picades
  • 1 dent d'all picat
  • 200 grms. de porros
  • 200 grms. de col tallada a tires
  • 100 grms d'apit tallat a trocets petits.
  • 100 drms. de pastanaga tallade a rodanxetes
  • 50 grms de salsa de tomaquet
  • 200 grms. de fesols
  • 200 grms. de patates tallades a dauets
  • 1 pesic d'orenga
  • 200 grms. de formatje ratllat.

5 racions

Elaboració

Posarem l'oli al olla i sofregirem la cansalada, posarem la salsa de tomaquet i totes les verdures, afegim 2 litres d'aigua, condimentem amb la sal i l'orenga, deixem coure 60 minuts.
Apaguem el foc i posem el formatge rallat.
Servir molt calent

1h 15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

792 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: