La sopa Minestrone

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Tot el païs
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Quatre litres de brou de pollastre casolà [Veure recepta]
  • Tres tires de cansalada de papada tallada a daus
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • La part blanca de quatre porros tallats a la brunesa
  • Una ceba tendra tallada a la brunesa
  • Dues pastanagues tallades a la brunesa
  • Una branca d'api tallada a la brunesa ben fina
  • Dues patates tallades a daus petits
  • Cent grams d'espinacs picolats
  • 100 grams d'arròs tipus "bomba"
  • 100 grams de fideus del nº2

6 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Una sopera de porcellana blanca
Sia escudelletes de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva sofregim la cansalada.
Quan ja és daurada, afegim els porros i la ceba. Quan ja són ben sofregits, afegim el brou de pollastre i deixem que arrenqui el bull.
Tot seguit, afegim l'api, les pastanagues, les patates i els espinacs i deixem que coguin uns dotze minuts.
Tot seguit, afegim els fideus i l'arròs, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho podrem servir en la sopera, i ho treurem a taula acompanyada de les sis escudelletes.

1h 30min

Notes

Amb la recepta d'aquesta sopa, enceto la cuina de tardor.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2123 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: