Lluç a la basca

Ingredients

  • 800 grs. de lluç en 4 rodanxes.
  • 300 grs. de cloïsses.
  • Quatre grans d'all.
  • 150 grs. de pèsols.
  • Un gotet de vi blanc.
  • Una branqueta de julivert.
  • 2 cullerades de farina.
  • Sal
  • 4 espàrrecs.
  • Oli.

Elaboració

En una cassola de fang es preparen les dents d'all amb bon oli, es fregeixen lentament, i quan estiguin fregits es treuen.
Llavors es posa a la cassola el lluç tallat a Rochas rodones a foc lent tres minuts.
Li tirem el vi blanc i el julivert picat, s'afegeixen les cloïsses i els pèsols i un got d'aigua.
Als deu minuts cal donar la volta al lluç. Als cinc minuts d'haver donat la volta ja està feta.
Adornem amb els espàrrecs i l'ou dur a rodanxes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1346 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: