Ossobucco

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 6 o 8 peçes de jarret de vedella o de pavo
  • 2 cebes
  • Sal, pebre i farina
  • 100 ml de vi blanc
  • 1 tros de pell de taronja
  • 1 tros de pell de llimona
  • 150 ml de caldo
  • 1 gra d'all
  • 1 o 2 pastanagues
  • 3 tomàquets madurs
  • Oli

4 racions

Elaboració

Salpebreu la carn, enfarineu-la i fregiu-la en una paella i reserveu-la.
En el mateix oli i en una cassola, deu daurar la ceba picada o tallada a rodanxes, l'all picat i les pastanagues tallades a rodanxetes, poseu-hi el tomàquet pelat i tallat a trossos, deixeu-ho coure uns 15 minuts.
Afegiu-hi la carn, el vi i una mica de caldo, els trossos de pell de taronja i de llimona i deixeu-ho estofar durant 60 minuts a foc lent, si es de vedella, si es de avo uns 30 minuts.
Durant la cocció, afegiu-hi de quan en quan unes cullerades de caldo, donant-li voltas a la carn.
Ja cuita, passeu la salsa per col·lador xinés, o per el minipimer. Recordeu treure les pells abans de triturar-ho.
Aquest plat es pot aconpanyar amb una tassa d'arròs bullit.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta es portada d'italia i alli es costum posar-hi pell de taronja i de llimona, que molt bó


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

522 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!