Pastis de maduixes i coco

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 110 gr. de mantega
  • 250 gr. de sucre
  • 170 gr. de farina
  • 6 ous
  • 3 cl. de licor de maduixa
  • 20 gr. de coco rallat més 3 cullerades a part
  • 125 gr. de maduixes

4 racions

Utensilis

1 bol
1 ganivet
1 motllo antiaderent
paper d'alumini

Elaboració

Barregeu en un bol els rovells amb el sucre, bateu-los fins que la barrega blanquegui, afegiu la farina, els 20 grs. de coco i treballeu la massa, incorporeu la mantega fosa i el licor. Munteu les clares a punt de neu i introdui-les delicadament a la massa. Trossegeu les maduixes i arrebosseu-les amb el coco restant. Aboqueu en un motllo antiaderent 3/4 de la pasta, repartiu les maduixes, cobriu-les amb la resta de la massa. Poseu el pastis al forn preescalfat a 200 40 minuts. A mitga cocció tapeu-lo amb paper d'alumini. Desenmotlleu-lo en fred.

1h

Notes

Si no trubeu maduixes també es pot fer amb maduixots


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1019 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: