Gambes marinades amb mel

Ingredients

  • Gambes pelades prèviament congelades
  • Suc de llimona
  • Cibulet
  • Ralladura de pela de llimona
  • Mel

2 racions

Utensilis

Pals de broxeta

Elaboració

Coloca les gambes en un bol i tira-hi el suc de llimona.
Deixa macerar una mitja hora i escorre.
Punxa les gambes en un palet de broxeta,unes 4 o 5 per palet.
Escalfa una mica de suc de llimona i desfes-hi la mel,sense que quedi massa líquida.
Presenta les broxetes sobre un plat, untades amb la mel.
Escampa cibulet picat per sobre.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1579 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: