Porc rostit, hoisin i formatge de Maó

Ingredients

  • Un bon pa de pagès
  • Formatge de Maó
  • Carn rostida (porc, pollastre, lacón, etc)
  • Salsa Hoisin o de prunes
  • Rúcula
  • Anous
  • Oli d'oliva

8 racions

Elaboració

Hem utilitzat un pa de pagès artesà de malta i sègol, molt bo i gustós. Li podem mantega només per una cara de la llesca i la posem a una planxa o paella calenta. La deixem que es torri, com si fos un bikini.
Quan està torradeta, la traiem i comencem a muntar la llesca. La part torrada cap avall. Primer, uns talls d'un bon formatge de Maó. A sobre, uns talls de porc rostit fred (o el que més us agradi). També la podeu posar calenta si us agrada més. A la carn li posem una mica de salsa Hoisin o si preferiu, salsa xinesa de prunes (la que fan servir pels ànecs de Pekin a tot arreu). Al damunt, hi posem una mica de rúcula, anous, i amanim amb oli d'oliva extra verge.

10min

Notes

Aquesta està feta amb unes rodanxes de porc rostit, però ho podeu fer amb lacón, pernil canari, pollastre, roast beef... el que més us agradi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2231 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: