Canalons de Carns
Recepta per forn

Ingredients
- Mig Kg de carn de vedella
- Mig kg de car de porc
- Mig pollastre
- Una ceba
- Dos tomaques
- Una fulla de llorer
- Farigola
- Vi blanc
- Sal
- Una capsa de canalons
- Llet
- Farina
4 racions
Elaboració
Esposa oli a la cassola,es sala la carn i es posa a la cassola es sofregeix junt amb la ceba i la tomaques i el vi les fulles de llaure i quan esta cuit es trinxa i es posa a la cassola.
Es fa una beixamel i si posa la carn.
Metres es posa una olla ol foc amb aigua oli i sal es posant a bulli el canalons i quan estan bullis es treuen del foc.
Es posant el canalons damunt de un drap,amb una cullera es fa una cullerada de la carn picada a cada canaló i sent rollant es posant amb una llaune prèviament sa fregat amb mantega.
Es prepara la beixamel es talla una mica de ceba es posa amb una cassola al foc amb una mica d'oli a la cassola quan la ceba esta roseta es posa una mica de farina i es tora una mica i desprès s'hi tira la llet i es remena i quan la beixamel està cuita es tira damunt dels canalons i es posa el formatge rallat i es posa al forn i quan estan rossos es posen al plat.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1459 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.