Orada al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 orades obertes
  • Patates
  • 1ceba
  • Alls
  • 1bitxet
  • Oli d'oliva
  • Vinagre
  • Caldo de peix
  • Julivert
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Es tallen las patates fines a rodanxes, s'unta la llauna del forn, si posen les patates i la ceba a juliana, una picadeta d'all i julivert i el caldo de peix per sobre les patates,la sal i una mica de pebre. Es cou al forn 20 minuts a 180º. Es posen las orades,ja salpebrades uns 5 o 7 minuts.
Es fregeixen uns allets i el bitxet (opcional un rajoli de vinagre) i es tire per sobre las oradas,un moment abans de servirles

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1425 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: