Orada al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 orades obertes
- Patates
- 1ceba
- Alls
- 1bitxet
- Oli d'oliva
- Vinagre
- Caldo de peix
- Julivert
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Es tallen las patates fines a rodanxes, s'unta la llauna del forn, si posen les patates i la ceba a juliana, una picadeta d'all i julivert i el caldo de peix per sobre les patates,la sal i una mica de pebre. Es cou al forn 20 minuts a 180º. Es posen las orades,ja salpebrades uns 5 o 7 minuts.
Es fregeixen uns allets i el bitxet (opcional un rajoli de vinagre) i es tire per sobre las oradas,un moment abans de servirles
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1243 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.