Rostit de sèpia, creïlla i ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Alacantí
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400g de sèpia
  • 200g de creïlla
  • 200g de ceba
  • Oli d’oliva
  • Vinagre de vi blanc
  • Sal
  • Julivert
  • 4 dents d’all

4 racions

Elaboració

Tallem a rodanxes la ceba i les creïlles.
Fem una picada amb el julivert, les dents d’all, l’oli d’oliva i la sal. Afegim una quantitat generosa de vinagre.
A la rostidora (cassola de fang) fiquem com a base la ceba damunt la sèpia trossejada i damunt la creïlla.
Afegim la picada per damunt, procurant que empape per igual tot el preparat.
Fiquem al forn, prèviament precalfat, uns 30 minuts a 200º.
*Controlem el puntet que voleu donar-li al plat. Si us agrada sucar el caldet amb el pa podeu afegir un poc d’aigua. Que us agrada més sequet, no li fiquem aigua. Teniu en compte que la ceba ja deixa aigua.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2432 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: