Rap amb pesols

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 talls de rap
  • 1/2kg. de pesols
  • Tomaquet trinxat
  • All i julivert trinxat
  • Aigua
  • Sal
  • Una mica de farina
  • Oli

4 racions

Elaboració

S'ofregeix en una casola amb un raig d'oli, l'all i el julivert i deseguida el tomaquet trinxat,per no crema l'all, quan estigui concentrat, si tiren els pesols,es remena bé perque agafin el gust del sofregit.
Si posa l'aigua i quan bulli la sal i els talls de rap.Es remena una mica de farina amb aigua,i es tira a la casola,que bulli tot a foc suau uns 20 minuts.El peix no s'ha de fer massa.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5179 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: