Rap amb pesols
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 8 talls de rap
- 1/2kg. de pesols
- Tomaquet trinxat
- All i julivert trinxat
- Aigua
- Sal
- Una mica de farina
- Oli
4 racions
Elaboració
S'ofregeix en una casola amb un raig d'oli, l'all i el julivert i deseguida el tomaquet trinxat,per no crema l'all, quan estigui concentrat, si tiren els pesols,es remena bé perque agafin el gust del sofregit.
Si posa l'aigua i quan bulli la sal i els talls de rap.Es remena una mica de farina amb aigua,i es tira a la casola,que bulli tot a foc suau uns 20 minuts.El peix no s'ha de fer massa.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5950 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.