Truita sense ous d'espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dieta: vegana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 grams d'espinacs nets
  • 7 cullerades de farina de cigrons
  • Una cullerada de vinagre de poma
  • Un grapat de panses
  • Aigua mineral, filtrada o de manantial
  • Sal marina al gust
  • Oli d'oliva verge extra de primera presió en fred

4 racions

Elaboració

Tens els espinacs nets. Col.loca'ls a la cistella d'acer inoxidable o a la vaporera de bambú per cuianr al vapor. Quan l'aigua comenci a bullir, deixes a foc mitj uns 7 minuts.
Els espinacs estan llestos i els col.loques en una paella amb oli d'oliva, afegeixes les panses i sal al gust.
Deixa durant uns 12 minuts.
En aquest temps, prepara "l'ou".

Es fà d'aquesta manera:

En un bol gran de vidre o ceràmica, poses les cularades de farina de cigró, el vinagre de poma, la sal i poc a poc vas afegin l'aigua fins a tenir una consistència semblant a l'ou batu (ajudat d'unes varilles)
Un cop fet, afegeix els espinacs amb les panses i barrejau tot. Deixa reposar 5 minuts.
Posa una paella al foc amb oli d'oliva. Quan estigui prou calent, afegeix la barreja.
Cuina pels dos costat durant 7-10 minuts en cadascú i ja estarà llesta la "truita"

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1740 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: