Ànec

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Ànec de dos kg
  • Sal
  • Mig got de vi blanc
  • Mig got de ranci
  • Un raig d'anis
  • Un basto de canyella
  • Mig got de conyac
  • Oli
  • Pinyons
  • Panses
  • Prunes
  • Orellanes

8 racions

Utensilis

Si pot ser millor una cassola de fang

Elaboració

S'agafa el àneg fet a trossos i es posa el dia abans a masara amb un vol, amb el conyac l'anis el vi blanc el vi ranci el basto de canyella amb la sal i un raig d'oli.
S'agafa tot el àneg i tot el que bam posar per masarlo i es posa o la cassolade fang al fog mol inportan de fer una mica de brou del coll, i el pedre, per despres quan s'estigui fen per poderli tira pel damunt.
Mentres agafarem els pinyos les panses les prunes i les orellanes i dos pomas tallades a trosos o farem amb una casola per acompanya al ànec.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2314 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: