Pastís de Truita

Ingredients

  • 2 patates mitjanes.
  • 4 carxofes.
  • 2 cebes de Figueres mitjanes. Cal caramellitzar-la.
  • 150gr de pèsols cuits.
  • Tomàquet fregit amb una mica de pernil tallat petit.
  • 2 carabassons.
  • 2 albergínies.
  • 5 pastanagues.
  • 150gr. De mongetes seques cuites.
  • Aproximadament 15 ous.

8 racions

Elaboració

Cal fregir a foc lent cada verdura per separat. A poc a poc.
Un cop fregida, deixar escórrer molt bé, cada una d’elles per separat. Això ens evitarà que un cop muntem el pastís, faci suc.
Un cop tenim les verdures a punt i escorregudes, començarem a fer les truites. Podeu batre tots els ous junts i anar afegint a ull.
Les truites han de quedar primes ( podeu veure la imatge ). A la base posar la truita de patates i anem posant la resta per ordre que us he posat els ingredients. Carxofes, ceba, pèsols, etc
Un cop muntat el pastís de truita, el podeu decorar com més us agradi. També es pot cobrir amb tomàquet sofregit o maionesa.
Els atrevits/es podeu fregir al mateix temps diferents verdures en dues paelles per guanyar temps.

2h

Notes

Aquesta és una recepta que faig molt en festes. Cal tenir paciència i temps, però el resultat final val la pena ! Tant per ho bona que queda, com per el que llueix un cop a taula.


Recepta de cuina de Pastís de Truita

Pastís de Truita

Recepta de cuina de Pastís de Truita

Pastís de Truita 2

Recepta de cuina de Pastís de Truita

Preparació Pastís

Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7822 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: