Tronc de rap a l'all cremat amb mongetes del ganxet
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre troncs de rap de quatre dits de gruix, aproximadament
- Sal
- Oli d'oliva
- Dotze grans d'all pelats
- Sofregit de tomàquet ( el trobareu a les meves receptes )
- Ví blanc
- Fumet de peix ( el trobareu a les meves receptes )
- 300 grams de mongetes del ganxet cuites
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Elaboració
Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls pelats, fins que sembli que es volen cremar. Tot seguit, afegim quatre cullerots de sofregit de tomàquet, un got de ví blanc, i la quantitat de fumet que necessitem per fer l'all cremat.
Deixem que arrenqui el bull, i tot seguit a foc ben baix, afegim els troncs de rap, salpebrats.
Deixem que cogui a foc baix el rap, fins que veiem que ja és mig cuit. Corregim de sal, afegim les mongetes, i deixem que s'acabi de coure tot plegat deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3505 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.