Tronc de rap a l'all cremat amb mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre troncs de rap de quatre dits de gruix, aproximadament
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Dotze grans d'all pelats
  • Sofregit de tomàquet ( el trobareu a les meves receptes )
  • Ví blanc
  • Fumet de peix ( el trobareu a les meves receptes )
  • 300 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls pelats, fins que sembli que es volen cremar. Tot seguit, afegim quatre cullerots de sofregit de tomàquet, un got de ví blanc, i la quantitat de fumet que necessitem per fer l'all cremat.
Deixem que arrenqui el bull, i tot seguit a foc ben baix, afegim els troncs de rap, salpebrats.
Deixem que cogui a foc baix el rap, fins que veiem que ja és mig cuit. Corregim de sal, afegim les mongetes, i deixem que s'acabi de coure tot plegat deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3045 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Montserrat Reixach Moner diu:
Té molt bona pinta Quim. Gràcies per compartir la recepta

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: