Xirles picants

Ingredients

  • 500 gr. de xirles
  • 50 gr. de farina
  • Aigua
  • Oli
  • Pebre negra

3 racions

Elaboració

Es posen les xirles soles sense aigua en una cassola fonda fins que estiguin obertes.
Un cop obertes es tira la farina escampada pel damunt com si es tires sal, el pebre negre i l'aigua, i es remena.
Es deixa coure una mica fins que el suc comença a espessir-se.
I ja estan apunt per servir.

15min

Notes

Es pot servir amb un bon vermut
Es serveixen calentes.


Recepta de cuina de Xirles picants

Cassoleta de xirles

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2127 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: