Cors de tomàquet

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tomàquet
  • Oli
  • Julivert
  • Gelatina
  • Sal
  • All i orenga (optatiu)

Elaboració

S'hidraten tres fulles de gelatina.
Es posen tots els altres ingredients al got de la thermomix, es trituren i es programen 3 minuts, a velocitat 1 i 100 graus.
S'afegeixen al got les fulles de gelatina escorregudes, i es barreja durant 30 segons a velocitat 3.
La barreja resultant es posa en motllos de gel, millor si tenen alguna forma divertida, jo els poso en forma de cor d'aquí el nom de la recepta.
Un cop reposat es posa a la nevera, millor si és més de 12 hores ja que es desmotlla més fàcilment.
Es serveixen en una plàtera amb un raig d'oli verge.

10min

Notes

Són molt refrecants i equilibren un pica-pica dens. També van molt bé a l'estiu.
Queden perfectes amb anxoves o amb truita de patata


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1792 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: