Coc rapit d'estiu

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 paquet de pasta brissa
  • 3 alberginies de les grans
  • 1 pebrot vermell gran
  • 1 ceba mitjana
  • 1 bon tall de llangonissa crua tallada a rodanxes de dit
  • Sal
  • Oli d'oliva.

3 racions

Elaboració

Treure la pasta brissa 1/2 hora abans de la nevera.
Encendre el forn.
Estirar la massa i posarla amb el mateix paper a la plata del forn.
Damunt posarem la ceba crua tallada molt fina amb un polsim de sal.
Per damunt les tires de alberginia i pebrot escalibat .
Un xic de sal i les rodanxes de llangonissa.
Oli d'oliva per damunt.
Enfornarem tal com porti les instruccions de la massa.
Es pot menjar calent (sempre es mes cruixent)
Fred tambe es molt bo.
Ideal per sopars a la fresca.

Notes

Podem acompanyar amb una bona amanida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2217 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: