Llesques amb guarnició

Ingredients

  • 4 llesques de pa

Pasta:

  • 2 cullerades de maionesa
  • 1 ceba
  • Formatge ratllat

2 racions

Elaboració

Les llesques de pa de mida mitjana i tallades molt fines.
Fer una pasta amb la maionesa, la ceba tallada molt petita o si es vol ratllada.
Posar la pasta per damunt les llesques i afegir-hi formatge ratllat.
Posar-les al forn i gratinar-les.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2625 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: