Llesques amb guarnició
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Canapès
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 llesques de pa
Pasta:
- 2 cullerades de maionesa
- 1 ceba
- Formatge ratllat
2 racions
Elaboració
Les llesques de pa de mida mitjana i tallades molt fines.
Fer una pasta amb la maionesa, la ceba tallada molt petita o si es vol ratllada.
Posar la pasta per damunt les llesques i afegir-hi formatge ratllat.
Posar-les al forn i gratinar-les.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1404 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Es poden congelar abans de fer la betxamel i fer-la cada cop que en traiem una platara
Avui he fet el rotlle de carn picada. Boníssim
m'han regalat una carabassa i avui en menjarem per sopar
és una altra manera de menjar pollastre i sobretot als nens els encanta
boníssim, el conill