Tagliatelle amb champinyons

Ingredients

  • 300 grams de pasta fresca (tagliatelle)
  • 200 grams de xampinyons
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • All i julivert
  • Formatge ratllat (en pols)
  • Alfàbrega

4 racions

Elaboració

Netejar els xampinyons, una vegada nets, tallar-los.
Bullir la pasta durant 4 minuts amb aigua abundant i sal. Posar a l'escorredora.
Fer una picada abundant d'all i julivert.
Saltejar els xampinyons amb oli i quan comencin agafar color, afegir la picada d'all i julivert.
Mesclar amb els tagliatelle i empolvorar amb el formatge.

16min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2463 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Rafel Castells Barriga diu:
queda be en tot tipo de pasta

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: