Graellada de verdures

Categoria:
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 endivias
  • 4 pestenages
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 2 carabassó
  • 2 alberginies
  • 2 cebes
  • 1 manat d'esparegs verd
  • Oli
  • Sal

8 racions

Utensilis

Una planxa per poder fer les verdures a la planxa.

Elaboració

Rentem les verdures i les tallem el carabassó a rudanxes i tambe l'alberginia i els pebrot i las cebes,les pestenagues a tires i les endivies amb quatre trossos els esparesg els posem senses a la planxa.
Es posa la planxa a calanta i quan està ben colenta es posen les verdures i sel i tire una mica de sal quan estan cuites es posen amb una bandeja i sel i tira pel damunt un bon ragits d'oli d'olive verge.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2171 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: