Graellada de verdures

Categoria:
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 endivias
  • 4 pestenages
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 2 carabassó
  • 2 alberginies
  • 2 cebes
  • 1 manat d'esparegs verd
  • Oli
  • Sal

8 racions

Utensilis

Una planxa per poder fer les verdures a la planxa.

Elaboració

Rentem les verdures i les tallem el carabassó a rudanxes i tambe l'alberginia i els pebrot i las cebes,les pestenagues a tires i les endivies amb quatre trossos els esparesg els posem senses a la planxa.
Es posa la planxa a calanta i quan està ben colenta es posen les verdures i sel i tire una mica de sal quan estan cuites es posen amb una bandeja i sel i tira pel damunt un bon ragits d'oli d'olive verge.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2229 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: