Albergínies de l'avi
Tenim moltes maneres de presentar les albergines, i totes son exquisides, jo ja n'he fet de totes pro la d'avui es nova i m'ha encantat.
Ingredients
- 2 albergínies a talls fins
- 450g de carn magra recent picada
- 2 cebes a juliana
- 1 culleradeta d’all picat
- 400 g de tomàquet triturat
- 2 cullerades de julivert picat Sal i pebre
- 2 ous
- 200 ml de iogurt natural colat
- 1 cullerada de parmesà acabat de ratllat
4 racions
Elaboració
Primer tallarem les albergínies a rotllanes fines, les posarem amb aigua i sal duran 30 minuts ( per evitar que no s’empapin d’oli)
En una paella antiadherent i per tandes, enfarinem i fregeix les albergínies que ens quedin ben daurades i les reservem amb paper secant. Posem la carn a la paella i sofregeix uns 5 minuts, sense deixar de remenar. Afegeix la ceba tallada a juliana i l’all, segueix sofregint remenant 5 minuts més o fins que es daurin. Afegeix el tomàquet, el julivert, sal i pebre, cou a foc lent durant 20 minuts o fins que la carn estigui feta. En una font per al forn, estén la meitat de les rodanxes d’albergínia en una capa. Aboca el sofregit i cobreix-lo amb la resta de les albergínies.
Bat els ous en un bol, incorpora el iogurt i salpebre. Aboca la barreja en la font i escampa per sobre el formatge ratllat. Cou albergínies al forn preescalfat a 180ºC durant 45 minuts o fins que adquireixi un bonic color daurat. Porta-la a la taula en la mateixa font.
1h 10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2531 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.