Rap amb gambes i alls tendres al whisky flambejat
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Púding
						
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Per 4 persones
- 3 medallons de rap per cap,3-4 gambas ( depen del tamany ) tambe per cap, alls tendres 2 manacs (aixo al gust del consumidor ) i whisky
Elaboració
							Es dora el rap ,no gaire,i es treu es posen les gambes en el mateix oli, unes voltes i es treuen; poseu els alls tendres tallats al gust, quan veieu que quasi estan es barreja tot (rap i gambes) i es tira el whisky  (eneros) per sobre i es flambbeja, quan s'apaga ja ho podeu servir
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3235 visites.
 3235 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Carns
 Carns 90 min.
 90 min. Salses
 Salses Llegums i verdures
 Llegums i verdures Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Altres
 Altres 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram