Rap amb gambes i alls tendres al whisky flambejat

Ingredients

  • Per 4 persones
  • 3 medallons de rap per cap,3-4 gambas ( depen del tamany ) tambe per cap, alls tendres 2 manacs (aixo al gust del consumidor ) i whisky

Elaboració

Es dora el rap ,no gaire,i es treu es posen les gambes en el mateix oli, unes voltes i es treuen; poseu els alls tendres tallats al gust, quan veieu que quasi estan es barreja tot (rap i gambes) i es tira el whisky (eneros) per sobre i es flambbeja, quan s'apaga ja ho podeu servir


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2756 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Montserrat Bosch Masdeu diu:
perdoneu pel nom de puding . em baix equivocar
Montserrat Bosch Masdeu diu:
Aquí posa que no segueixo a cap xef, cosa que no es certa, de fet us segueixo a tots. Una abraçada

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: