Bunyols de poma
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bunyols
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Pomes (millor reineta)
- Rom
- Sucre
- Un xic d'aigua per macera les pomes
- 1 llimona
- 200 gr. de farina
- 1/4 de llet
- 2 ous
- Un pols de sal
4 racions
Elaboració
Peleu les pomes, traieu-ne els cors i talleu-les a rodanxes.
Poseu-les en un recipient, les cobriu de rom,sucre, la pela de la llimona i un xic d'aigua, es deixa macerar durant unes 2 hores més o menys.
A part és fa una pasta amb farina, llet,la pols de sal i els 2 rovells d'ou. les clares a punt de neu i les incorporeu a l'últim moment.
Els talls de poma, ja escorreguts els arrebosseu en aquest compost i fregiu-los en oli ben calent.
Es treuen i es posen a sobre un paper de cuina per treure'n l'oli sobrer i s'empolvoren de sucre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1791 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.