Lluç al forn amb làmines de carxofa, porro i tomàquet natural

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 2 Supremes de lluç
  • 1 Carxofa
  • 1 Porro
  • 3 Tomàquets madurs
  • Sal
  • Pebre blanc mòlt
  • Oli d’oliva

2 racions

Elaboració

Rentem i assequem les supremes de lluç, les salpebrem i reservem.
Traiem les fulles menys tendres de la carxofa i la tallem a làmines. En una paella amb una mica d’oli, les saltem amb una mica de sal i ho reservem. Fem el mateix amb el porro però el tallem que quedi com a fils.
Ratllem els tomàquets, traiem les llavors i els reservem.
Posem oli en una safata per anar al forn i col.loquem de base el tomàquet ratllat i sobre les supremes de lluç amb la pell a sota. Posem la safata al forn, que ja l’hem preescalfat a 180 graus, quan porta un 8 minuts de cocció, hi afagim la carxofa i el porro que haviem reservat . Deixem coure uns 2 minuts més.
Ja es pot servir. En un plat, posem de base els tomàquet ratllat, a sobre el lluç , al costat les làmines de carxofa i sobre el lluç el porro filat.

25min


Recepta de cuina de Lluç al forn amb làmines de carxofa, porro i tomàquet natural

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3889 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: