Lluç al forn amb làmines de carxofa, porro i tomàquet natural
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 Supremes de lluç
- 1 Carxofa
- 1 Porro
- 3 Tomàquets madurs
- Sal
- Pebre blanc mòlt
- Oli d’oliva
2 racions
Elaboració
Rentem i assequem les supremes de lluç, les salpebrem i reservem.
Traiem les fulles menys tendres de la carxofa i la tallem a làmines. En una paella amb una mica d’oli, les saltem amb una mica de sal i ho reservem. Fem el mateix amb el porro però el tallem que quedi com a fils.
Ratllem els tomàquets, traiem les llavors i els reservem.
Posem oli en una safata per anar al forn i col.loquem de base el tomàquet ratllat i sobre les supremes de lluç amb la pell a sota. Posem la safata al forn, que ja l’hem preescalfat a 180 graus, quan porta un 8 minuts de cocció, hi afagim la carxofa i el porro que haviem reservat . Deixem coure uns 2 minuts més.
Ja es pot servir. En un plat, posem de base els tomàquet ratllat, a sobre el lluç , al costat les làmines de carxofa i sobre el lluç el porro filat.
25min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2663 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies