Farfalle all'Ortolana

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1/2 kg de farfalle.
  • 1/2 kg.de xampinyons laminats.
  • 1 menat d'esparregs verds.
  • 2 alls.
  • 1 bitxet (opcional).
  • Sal i pebre.
  • Oli d'oliva.
  • 1/2 kg.de gambes grans pelades (les de la Sirena)
  • 4 carxofes tallades a quarts.

4 racions

Elaboració

Posem oli amb una paella ampla.
Saltegem les gambes salpebrades.
Les retirem. Al mateix oli fregim els xampinyons,els alls laminats.
Afegim els esparregs tallats amb 4 trossos.
Afegim les carxofes que les haurem blaquejat durant 5 minuts.
Possem les gambes a la paella i donem uns tombs que es barregi tot.
Bullim la pasta.
Agegim a la paella.
Remenar fins que quedi tot barrejat.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

277 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!