 
						Carabasses braves
Una altra manera de fer patates braves però amb carabassa.
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Aperitiu
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu 
													Dificultat: Inexperts
						
						
Ingredients
- Una carabassa varietat rabaquet pelada i tallada a daus.
- Una cervesa mitjana
- 1l d'Oli de girasol
- 2 ous de pagès
- Mitja dent d'all
- 1/4 l d’oli de nous
- Salt i pebre al gust
 3 racions
 3 racions
Utensilis
Cal tenir un utensili per a poder coure al vapor.
Elaboració
							Palem i tallem a daus una carabassa varietat Rabaquet. Coguem els daus al vapor durant 10 minuts amb cervesa i seguidament els rosegem amb una paella amb oli de girasol ben calent. Una vegada rosejats els reserven sobre paper de cuina i els salpebrem al gust.
A part fem una maionesa amb dos ous de pagès, oli de nous i mitja dent d'all.
														
 25min
  25min 
Notes
Perquè les braves siguin cruixents cal servir-les a cabades de fer.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3415 visites.
 3415 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Salses
 Salses Salsa
 Salsa Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram