Tàrtar de salmó

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g de salmó fresc
  • 2 ous durs
  • 1 alvocat
  • 25 g de tàperes
  • mitja llimona

Per l'amanit:

  • 4 o 5 cullerades d'oli
  • 1 culleradeta de postres de salsa de soja
  • 1 culleradeta de postres de mostassa a l'antiga
  • 1 culleradeta i mitja de postres de salsa Worcestershire (Perrins)
  • Mitja culleradeta de cafè de salsa Tabasco
  • Pebre negre molt
  • Polsim de sal

6 racions

Utensilis

Cèrcol

Elaboració

Renteu i eixugueu el salmó, retireu-ne la pell i vigileu que no tingui cap espina.
Picar amb ganivet (no ho feu amb cap màquina) el salmó, els ous, les tàperes i l'alvocat. Ho barregeu tot. Reserveu a la nevera fins abans d'emplatar.
Per l'amanit, en un bol, hi poseu els ingredients amb les mides que us he posat, l'oli, la salsa de soja, la mostassa, la salsa Worcestershire (Perrins), el Tabasco (segons us agradi el picant), la llimona, el polsim de pebre negre molt i el polsim de sal. Ho emulsionarem bé. Ho reserveu.
Abans de menjar, barregeu l'amanit amb els salmó i resta d'ingredients que tenim picats. Ho emplateu amb un cèrcol.
Es pot servir amb una mica poma, canonges, ruca, etc. Que no faltin les torradetes.

30min

Notes

Aquesta recepta també la podeu fer amb tonyina fresca.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2383 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: