Pastís d'enamorats

Ingredients

  • 300 grs de farina (especial pa de pessic)
  • 300 grs. de sucre
  • 3 ous
  • 10 cullerades d'oli d'oliva
  • 10 cullerades de llet
  • Pell de llimona
  • 150 grs de xocolata de cobertura
  • 75 grs de xocolata blanca

Elaboració

En un bol posarem el sucre i els rovells. Ho batrem amb la batedora elèctrica (va més
ràpid).
Anirem afegint les 10 cullerades de llet, les 10 cullerades d'oli, la pell de llimona
ratllada i anirem tiran la farina de mica en mica, però millor tamisada.
Jo compro aquest tipus de farina, perque no cal afegir Royal, pero si no en trobeu,
ho feu amb farina de blat i un sobre de Royal.
A part batrem les clares a punt de neu i ho anirem barrejant amb la massa que ja tenim
feta al bol.
Tindrem el forn encès a 180ª. Tirarem la massa treballada dins el motlle. Jo en tinc
un de silicona en forma de cor i va perfecte.
Després d'uns 30 ó 35 m. de cocció, punxarem amb un palillo llarg per veure si la coca
o "bizcocho" està cuit.
El treurem i el deixarem refredar.
Mentres desfarem al bany maria xocolata blanca, per una banda, i xocolata fondant per
l'altra.
Amb la xocolata blanca, podrem fer dibuixos o lletres, que ho farem damunt de paper d'alumini i ho posarem al congelador, perquè quedin tiesses.
Quan la xocolata fondant estigui desfeta, obrirem el pastís pel mig i ho sucarem de xoco,
el tornarem a tancar i el regarem pel damunt amb la resta de xocolata negra.
Quan estigui la xocolata freda podrem posar pel damunt les lletres de xocolata blanca,
i el guardarem a la nevera.

Notes

Per fer les lletres, només cal que agafeu un tros de paper vegetal, en feu un canutet,
tireu la xoco blanca, i escribiu damunt de paper d'alumini. Una vegada està congelat
les treieu sense problema.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1853 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!